Translate Le Moustache

miercuri, 31 octombrie 2012

Frumusețea vine și de la exterior

      Bijuteriile sunt accesoriile cele mai de preț ale unei femei. Se zice. Așa și e. Nu, nu consider că o femeie este definită de bijuteriile ei, dar cred că îi pot ajusta imaginea cât și personalitatea. Cea văzută din afară, categoric. Pentru că, cea văzută din interior este cu totul alta. La acea imagine au acces doar the chosen souls, cum ar zice un vorbitor de limbă engleză. 

     Însă, azi voi vorbi despre imaginea exterioară. Pentru că asta vedem pentru prima dată, pentru că ochii sunt oglinda sufletului doar dacă găsești corespondent. Până atunci, tot ceea ce vezi este exteriorul. Iar dacă exteriorul e accesorizat cu bijuterii argint cu bijuterii de aur și cu, de ce nu, bijuterii placate cu aur, lucrurile au darul de-a arăta mult mai sweet. 

Bijuteriile sunt și vor fi mereu apanajul frumuseții și au fost apreciate încă din cele mai vechi timpuri. Se poate spune că este singura modă ce a rămas în timp. Dacă stilul de vestimentație s-a schimbat, dacă toate celelalte poartă acum altă înfățișare, bijuteriile au rămas la același rang. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ți părerea (fie ea și-n contradictoriu cu a mea), dar fă-o cu bun simț!