Translate Le Moustache

luni, 15 octombrie 2012

Păstrează-mi secretul...

Playboy - Coty.
În spiritul
,,o fotografie valorează cât
o mie de cuvinte
”.
O fotografie realizată azi, dis de dimineață.

      Make love to the camera, spun marii fotografi. Cei din filme, cei glamour, cei ce rotesc body-ul DSLR-ului în unghiuri nebănuite, de-ți dau senzația că însăși mâna le servește pe post de trepied rotativ de nu-știu-câte grade. Kiss me, spun actorii siguri pe farmecele lor, în peliculele unor regizori nu la fel de siguri pe ei. Senzualitate, vapori de parfum împrăștiați discret - doar atât cât trebuie. Parfumul ce-ți rămâne, nu în nări, ci în inimă, iar atunci când îl resimți, inima ți se coboară în stomac și ți-l găurește în cel mai erotic mod posibil. Dacă Pavlov ar fi vrut să te dreseze, te-ar fi dresat cu arome senzuale de Playboy. 

      Parfumuri ce-ți sunt asemenea mașinii timpului. Închide ochii și te vei găsi din nou în așternuturi de mătase ce se revarsă peste tine. Parfumuri ce-ți fac pielea de găină. Anticipare. Preludiu la preludiu. Douăzecișipatru de ore de preludiu. Buricele degetelor abia ating finele fire de păr de pe ceafă. Sau, să fie parfumul acela?     Cum se numește?

      Senzualitate mocnită și...

      Parfumuri ce te duc înapoi în epoca în care-a început totul. În epoca în care Gene Tierney dădea lecții de feminitate și eleganță. Epoca în care zâmbetul se asorta doar cu cel mai fin parfum.

      Seducția stilată nu e evidentă, exact ca parfumurile bune ce ți se impregnează în piele, și-atunci, totul e prea târziu. Poți fugi, dar nu te poți ascunde. Seducția stilată se întâmplă în douăzecișipatru de ore sau doar într-o secundă, secundă în care nu se întâmplă nimic mai mult decât să-mi simți parfumul. E mult prea târziu să te mai poți preface că nimic nu ți s-a întâmplat, dragă Gene. Zâmbește-le larg, indu-i în eroare, apropie-te, Press to Play! și întreabă-mă șoptit cu ce parfum port. Dă-le motiv să inventeze povești de care imaginația lor n-a mai inventat. Orice-ai face, păstrează-mi secretul...

Uploaded by MonroeSmile on Apr 2, 2010

Superblog 2012, Coty


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ți părerea (fie ea și-n contradictoriu cu a mea), dar fă-o cu bun simț!