Translate Le Moustache

duminică, 1 iulie 2012

Cadouri cât cuprinde

Cadourile sunt o artă, din punctul meu de vedere. Cel puțin, oferirea lor. Și-n această ordine de idei, atunci când iubești o persoana, trebuie să faci tot posibilul să-i oferi un cadou nu pentru că trebuie, ci unul din toată inima. Cum s-ar spune, împachetează-ți inima și servește-o cui merită. Dar, cum lucrurile astea nu sunt posibile, tot ce ne rămâne de făcut este să căutăm cadoul potrivit, exact cel care să simbolizeze cât mai bine ceea ce dorim să arătăm persoanei iubite. Fie că vorbim de mame, iubite, frați, surori, bunici sau prieteni. 


Cadourile pentru membrii familiei sunt mereu cele mau ușor de oferit, tocmai pentru că membrii familiei se presupune că îi cunoaștem de mult mai mulți ani decât un posibil prieten sau o posibilă iubită sau iubit, lucrurile complicându-se atunci când avem de-a face cu ziua iubitei sau a iubitului (de departea cea mai grea categorie de satisfăcut). Cadouri ce trebuiesc dăruite cu tot sufletul, cadouri ce nu trebuie să fie luate la întâmplare, așa cum spuneam în primul paragraf al articolului. 


Fie că oferim sticle de vin, bomboane, bijuterii, obiecte rare de artă, totul trebuie să fie ales cu cap dar cu inimă, să fie împachetat frumos, ambalajul trebuind să fie în aceași măsură potrivit cu ceea ce dăruim. De indicat ca toate culorile conținutului să se asorteze între ele. Un cadou împachetat atent și cu grijă va spune extrem de multe lucruri despre sentimentele noastre pentru această persoană. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ți părerea (fie ea și-n contradictoriu cu a mea), dar fă-o cu bun simț!