Translate Le Moustache

vineri, 29 iunie 2012

Despre nunți și rochii de mirese

Nunta ar trebui să fie cel mai fericit moment din viața cuiva. Și ar trebui să se întâmple doar o singură dată. Fără divorțuri, fără probleme, fără alte complicații. Doar dragoste și respect. Exact așa ar trebui să se întâmple. Că lucrul ăsta e un mit și o utopie ăn cazul multora, asta e partea a doua. Cu toatea astea, eu am să mă concetrez asupra celor ce rămân împreună pentru că ei sunt importanți. Nu cei ce divorțează.

Iar cei ce nu divorțează au parte de cea mai frumoasă zi a vieții lor. Zi care trebuie sp fie perfectă. Zi care trebuie să fie perfectă din punct de vedere al alegerii unui magazin bun de rochii de mireasa, și mai de cu seamă în alegerea rochiei de mireasă ideală, că doar nu ne îmbrăcăm cu tot magazinul, nu? 

Rochia de mireasă perfectă este o alegere dificilă. Iar când zic dificilă, probabil că sunt indulgentă. Tocmai pentru că e o alegere ce o vom ține minte toată viața, o alegere ce va apărea în albumul de nuntă și o vor vedea toate rudele, o alegere ce va trebui să o explicăm prietenelor invidioase. 

O nuntă trebuie să fie perfectă. Și nu va fi perfectă decât dacă vom avea grijă de toate detaliile. Toate detaliile trebuiesc ținute în frâu și trebuiesc spilcuite. Odată în viață (ar trebui să) avem nunta, nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ți părerea (fie ea și-n contradictoriu cu a mea), dar fă-o cu bun simț!