Translate Le Moustache

marți, 26 iunie 2012

Ai auzit de colectarea selectivă?

Dacă n-ai auzit, e cazul să auzi de-acum! Da, mă refer la recipentele galbene, verzi și albastre din orașele voastre. Tocmai pentru că trăim într-o lume în care lucrurile de genul ăsta sunt și nu ar trebui ignorate. Tocmai pentru că oamenii zilelor noastre aleg să ignore ceea ce se întâmplă, bătându-și joc de planeta în care trăiesc. 

Tocmai din acest motiv, iată că s-a pus la punct colecteazaselectiv.ro. Intri acolo, te înscrii pe site, devii automat responsabil pentru ceea ce se numește colectare selectivă și iată! S-a întâmplat minunea! 

În plus, partea și mai frumoasă e că poți să și câștigi, simplu de tot. Deci, iată, faci o faptă bună, iar în schimbul ei câștigi, pentru că la 10 deșeuri colectate primești un tichet răzuibil care poate fi câștigător pe loc. Dacă nu e câștigător pe loc, intră oricum la tragerea la sorți pentru un Ford Ka. Pentru mai multe detalii, sunteți invitați să intrați pe Colectează Selectiv. De asemenea, punctele de colectare selectivă se găsesc la acest link. 



Lista orașelor care participă la acțiune este: Alexandria, Satu Mare, Sibiu, Slobozia, Baia Mare, Craiova, Ploiești, Focșani, Roman, Arad, Deva, Mediaș, Sfântu Gheorghe, Târgu Jiu, Tulcea, Târgu Mures, Zalău, Bacău, Brașov, Cluj, Constanța, Iași, precum si sectoarele 1, 2, 3, 6 din Bucuresti.

Iată și niște detalii numai bune de pus în ramă: 


  • Campania se desfăşoară la punctele de colectare între 25 iunie şi 28 iulie.
  • Punctele de colectare selectivă din oraşele care participă la campanie se găsesc aici: CLICK ME
  • ATENŢIUNE: “punct de colectare” = containere galbene, albastre, verzi pentru colectare selectivă.
  • Cei care vor aduce la punctele de colectare minim 10 deşeuri de ambalaje vor primi un tichet răzuibil pe care va scrie fie “Căştigator” (pix din carton reciclat, un evantai, o brăţară reflectorizantă pentru biciclişti, o minge de plajă, un frisbee, magneţi de frigider) sau “Continuă să colectezi selectiv“. Toate tichetele razuibile au un cod unic de identificare. Acest cod trebuie înscris pe siteul www.colecteazaselectiv.ro sau trimis prin SMS la 1899.
  • Marele premiu este un Ford Ka, ce va fi câştigat prin tragere la sorţi dintre cei care introduc codul de identificare de pe tichete pe colecteazaselectiv.ro sau care trimit SMS la 1899
  • Lista oraşelor care participă în acţiune: Alexandria, Satu Mare, Sibiu, Slobozia, Baia Mare, Craiova, Ploiești, Focșani, Roman, Arad, Deva, Mediaș, Sfântu Gheorghe, Târgu Jiu, Tulcea, Târgu Mures, Zalău, Bacău, Brașov, Cluj, Constanța, Iași, precum si sectoarele 1, 2, 3, 6 din Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ți părerea (fie ea și-n contradictoriu cu a mea), dar fă-o cu bun simț!