Translate Le Moustache

marți, 10 iulie 2012

Suntem ceea ce mâncăm!

Sănătatea e mai importantă decât toate! Și ce poate fi mai important decât să ai o alimentație sănătoasă? Nimic nu e mai important decât asta, pentru că de aici începe totul. Negreșit că de aici începe totul. E ca și cum ai pune uleiul care nu trebuie mașinii tale, ori combustibil de cea mai proastă calitate. În această ordine de idei, trebuie să ne intereseze și ceea ce mâncăm. 

Pentru că nu e tocmai o vorbă în vânt aceea potrivit căreia, suntem ceea ce mâncăm. Nu, afirmația e cât se poate de adevărată! Dacă ne vom alege alimentele cu grijă, avem toate șansele să beneficiem de o viață lungă și frumoasă, în care nicio piuliță nu va scârțâi și niciun circuit nu ne va fi afectat. Glumesc, natural că glumesc! 

Cineva foarte apropiat mie e vegan. Iată un mod numai bun de-a pune punctul pe I atunci când vorbim despre sănătate. Aș putea da oricând ca exemplu acea persoană Exemplu de sănătate și vitalitate, exemplu de bună dispoziție și de minte limpede. Ok, poate veganismul nu este tocmai pentru toată lumea, organismele diferite având nevoi diferite, dar, cred că se poate face un compromis, atunci când vorbim despre calorii și colesterol.

Ca să nu mai vorbesc despre faptul că toate acestea ne afectează aspectul exterior. Un aspect interior deteriorat va duce doar la un aspect exterior în aceași manieră. Garantat! Femeile se chinuiesc absolut degeaba să slăbească, dacă privesc lucrul acesta cu seriozitate. Și nu mereu, seriozitatea implică regim spartan. Ci doar un pic de grijă suplimentară. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ți părerea (fie ea și-n contradictoriu cu a mea), dar fă-o cu bun simț!