Translate Le Moustache

sâmbătă, 31 martie 2012

Semnează pentru LEGEA APEI

Sănătatea e mult mai importantă decât multe lucruri care se întâmplă în viața de zi cu zi... ca de exemplu cum să-ți cumperi un gadget nou sau ce modă se mai poartă pe la Paris, deși unii tind să vadă lucrurile puțin altfel. Și-n această dezordine de idei, habar n-avem, de cele mai multe ori ce mâncăm sau ce bem pentru că suntem prea preocupați de lucruri total nesemnificative, ca de exemplu cele enumerate mai sus. 

Scenariu: umbli de hăbăuc/ă prin mall cu scopul de a-ți cumpăra o rochiță nouă sau un nou aifon... și să zicem că te-apucă setea, îți cumperi o sticlă de apă minerală/plată. Probabil că ai idee ce marcă e rochița sau ce aplicații suportă respectivul smartphone, dar ai idee ce se află în apa aia pe care o bei? Îți pasă? Și chiar dacă ți-ar păsa, cel mai probabil că nu vei avea o imagine clară tocmai pentru că pe etichetă nu scrie. Iar ție ar trebui să-ți pese că nu scrie. Fără un smartphone sau o rochiță de fiță n-a murit nimeni, dar fără sănătate se moare. Des!

E weekend. Înainte de-a merge la un film, la mall, la un party, semnează legea apei aici. Nu durează mult, iar un vot în plus înseamnă un pas în față. Parol! Iar dacă eu nu te-am lămurit suficient, accesează link-ul ăsta pentru mai multe informații. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ți părerea (fie ea și-n contradictoriu cu a mea), dar fă-o cu bun simț!