Translate Le Moustache

marți, 6 mai 2014

Simptome, cauze si tratament colici bebelusi




Cum iti poti da seama?
Poate fi destul de greu sa iti dai seama daca pe bebelusul tau il doare burtica, insa starea de nervozitate excesiva este un indiciu destul de bun. De obicei la scurt dupa hranire, copilul are aceste simptome, insa pot fi insotite si de altele, cum ar fi : febra, varsaturi sau diaree. Plansul este pur si simplu modul in care bebelusii comunica o anumita nevoie. Ca atare, acestia plang frecvent pentru orice motive, cum ar fi foame, disconfort, singuratate, dureri, oboseala sau colici. Orice forma de disconfort va face copilul sa doarma mult mai dificil, si de asemenea va fi un motiv de ingijorare pentru parinti.
e365.ro te ajuta sa descoperi cauzele si cele mai bun tratament pentru colici
Peste 70% dintre copii, atat hraniti la san cat si cei hraniti artificial, ajung sa sufere de aceasta afectiune. Balonarea este deosebit de frecventa la nou-nascutii intre 1 si 4 luni, datorita imaturitatii sistemului lor digestiv.
Cauzele aparitiei colicilor includ:
- tehnica incorecta de hranire – rezultand astfel prea mult aer ingitit.
- supraalimentarea – alimentarea excesiva poate cauza probleme in cazul in care burtica copilului nu poate face fata mai multor alimente dintr-o data.
- digestie imatura – intestinul unui copil trebuie sa invete sa proceseze in mod eficient produsele alimentare. Sistemul digestiv este in curs de dezvoltare, de asemenea, si microflora sa.
- sensibilitati alimentare – copiii pot avea intoleranta sau alergii la compusi prezenti in laptele matern.
- plansul excesiv poate provoca copiilor inghitirea unei cantitati mai mari de aer.   
Tratament colici
Eructatiile copilului vor reduce cantitatea de aer din stomac, astfel incat acesta nu trece la nivelul tractului intestinal. Din pacate  eructatiile nu sunt 100% eficiente pentru eliminarea gazelor. Exista diverse metode si tratamente pentru colici care s-au dovedit a fi destul de eficiente in ameliorarea acestei afectiuni. Insa, intotdeauna va trebui sa consultati medicul inainte de a apela la diverse medicamente, remedii sau suplimente.
Acum puteti cumpara diverse tratamente din magazinul nostru, e365.ro la cele mai avantajoase preturi. Va punem la dispozitie gama de produse Novalac pentru tratarea diverselor afectiuni ale bebelusilor. Pentru sugarii care nu mai pot fi hraniti cu lapte matern, va recomandam formulele de lapte Novalac ce contin aminoacizi si proteine asemanatoare celor din laptele matern. Aceasta gama de produse pentru copii s-au dovedit a fi eficiente in tratarea tulburarilor gastro-intestinale moderate.
Sper ca informatiile oferite va sunt de folos, iar produsele de pe e365.ro cu siguranta va vor ajuta sa distrageti atentia micutului pentru a se relaxa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ți părerea (fie ea și-n contradictoriu cu a mea), dar fă-o cu bun simț!