Translate Le Moustache

marți, 6 mai 2014

Modele noi de pantofi sport




Colaborarea dintre Yohji Yamamoto si Adidas a dus la realizarea unei noi categorii de pantofi sport la  moda. Cu un accent pe forma si miscare, semnatura de design estetic Yohji Yamamoto prezinta o combinatie intre croitoria traditionala japoneza si expertiza de sport Adidas. 
Y-3 a fost intotdeauna cunoscuta pentru creatii progresive si pentru functia de moda si fuziune. Qasa este cu siguranta una dintre cele mai interesante aparitii din ultimele sezoane. Lansarea sa a devenit intr-un timp foarte scurt un asa numit „ninja goth”, aproape o noua optiune dupa Rick Owens Dunks. Mai mult decat atat, a atras o serie de comparatii intre cei mai populari pantofi sport pentru barbati  Nike, datorita formei asemanatoare.
Asadar, pantofii Qasa  reprezinta exact tipul de stil si design la care ne puteam astepta de la colaborarea dintre Adidas si Yohji Yamamoto.  Cei care achizitioneaza  o pereche de pantofi sport adidas din noua colectie, s-ar presupune ca asteapta nu numai materiale de calitate, ci si ceva unic minimalis, ceea ce Qasa ofera cu siguranta. Aceste modele au o multime de detalii frumoase si elemente unice de design, acesta fiind unul din motivele pentru care Qasa a atras atat mai multa atentie decat orice stil recent din aceasta categorie. La fel de spectaculoase sunt si modelele de adidasi Honja Low, Boxing, Y Moc si Laver Slip-On. 
Aceasta colectie de pantofi sport poate fi descoperita si achizitionata acum si din magazinele Pepper dar si online de pe pepper.ro. De asemenea, aici gasiti nu doar incaltaminte sport ci si incaltaminte eleganta atat pentru femei si barbati cat si pentru copii. Asadar, indiferent de situatie, noi va oferim pantofii potriviti. Daca aveti nevoie de pantofi de mireasa,  Pepper va ofera modele confortabile si la fel de spectaculoase ca si cel mai important  eveniment din viata voastra.
Pentru ca o tinuta nu este completa fara accesoriile potrivite, noi va punem la dispozitie genti elegante si genti casualArmani Jeans, Gioseppo sau Loriblu.
Cu toate acestea, echipa noastra face tot posibilul sa va ajute sa fiti in tendinte, sa fiti in fiecare sezon in pas cu moda si la curent cu cele mai noi colectii ale celor mai cunoscute brandu-uri. Daca doriti sa cumparati online ceea ce considerati ca va reprezinta cel mai bine din magazinele Pepper, accesati pepper.ro si alegeti sa fiti in trend.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ți părerea (fie ea și-n contradictoriu cu a mea), dar fă-o cu bun simț!