Translate Le Moustache

marți, 6 mai 2014

Creaza obiecte unice cu pictura pe sticla




Una dintre cele mai simple modalitati de a oferi un aspect unic si deosebit unui obiect, este reprezentata de pictura pe sticla.
Pictura pe sticla este distractiva si simpla, iar cu putina indemanare si imaginatie poate deveni un hobby  pe placul multora.  In continuare puteti descoperi cele mai importante informatii despre aceasta arta.
La fel ca toate tipurile de vopsea, cea pentru sticla vine in diferite tipuri, si anume pe baza de apa si pe baza de ulei. Pictura pe sticla este deosebit de distractiva deoarece ofera artistului o varietate de optiuni. Poate fi aplicata atat pe obiecte cat si pe alte materiale din sticla, ceramica, portelan, etc. Daca aveti imaginatia bogata, atunci cu siguranta o sa reusiti sa inveseliti aspectul unei incaperi printr-un obiect personalizat care cu siguranta va iesi in evidenta si va fi apreciat de foarte multe persoane.
Indiferent de varsta, pictura este o modalitate de a imbunatati starea psihica. De exemplu, camera copiilor poate fi transformata intr-o lume de basm, printr-o pictura pe geam realizata chiar de ei. Asa ca va puteti incuraja micutii sa-si lase imaginatia sa surprinda imagini din povestile lor preferate si sa se relaxeze intr-un mod eficient.
Daca te-am pus pe ganduri, atunci nu trebuie decat sa accesezi site-ul picturaonline.ro si sa comanzi: culorile necesare  pentru sticla si ceramica atat pentru umplere cat si pentru contur, markere, pensule si alte accesorii de care consideri ca ai nevoie. Dupa ce ai achizitionat aceste produse, va trebui sa pregatesti suprafata care urmeaza sa fie personalizata. Aceasta trebuie sa fie foarte curata si uscata.
Exista diferite tehnici pentru pictura pe sticla , si anume: folosirea unei singure culori, suprapunerea culorilor, trasarea conturului cu auriu, argintiu sau alte nuante, etc. Aceste tehnici poti fi folosite cu colaje de hartie, iar modelele obtinute vor fi decupate si lipite pentru decorarea unui obiect.
Dupa ce ati realizat prima pictura, cu siguranta o sa va doriti sa continuati sau sa incercati si alte tehnici. Indiferent de alegerile pe care le faceti, noi va putem ajuta cu sfaturi si informatii utile. Spun acest lucru, deoarece suntem o echipa de profesionisti, pregatiti in orice moment sa raspunda la intrebarile si nelamuririle pe care le aveti. Avem experienta vasta in acest domeniu, si dorim sa va ajutam atat cu informatii cat si cu materiale pictura. Pentru a afla mai multe informatii despre noi si pentru a cumpara produsele necesare pentru pictura, accesati magazinul nostru picturaonline.ro si alegeti ceea ce aveti nevoie pentru a va exprima imaginatia in culori. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ți părerea (fie ea și-n contradictoriu cu a mea), dar fă-o cu bun simț!