Translate Le Moustache

luni, 9 septembrie 2013

Cât de importante sunt alarmele auto?

    Nu știu despre voi dar eu am auzit despre foarte multe mașini furate. De ce? Pentru că mașinile sunt cele care rămân noaptea afară, pentru că nu avem cu toții garaje și pentru că în țara în care trăim, nu e chiar atât de greu să șterpelești o mașină, s-o revopsești, reînmatriculezi și s-o revinzi ca și cum ar fi nouă, pe piața neagră de automobile furate. 

    Tocmai de-asta, ca posesor de mașină, e important să ai în vedere siguranța mașinii tale. Dacă vrei s-o mai ai și pe viitor, că dacă nu, las-o așa, neasigurată noaptea când te duci la culcare și e posibil ca într-o bună dimineață să găsești doar asfaltul de sub ea. La ce mă refer când zic „asigurată-neasigurată”? Desigur nu la vreo asigurare auto (deși nici alea nu ar trebui omise din vedere), ci la cel puțin o alarma auto care te poate scoate din belea.

    O alarmă auto te poate salva de un furt, fie că vorbim despre un furt al vreunui sistem audio din interiorul automobilului, fie că vorbim chiar despre automobilul în sine. Firește că o alarmă auto nu va putea împiedica hoțul să fure mașina, însă îl va pune un pic pe jar iar ție îți va da timp de reacționat. Iar dacă nu auzi tu alarma auto, cu siguranță o va auzi vreun vecin agasat de zgomotul ei și te va ajunța - chiar și numai din motivul că și-ar dori s-o închizi; câteodată, scopul scuză mijloacele. Cu bune, cu rele și cu amunzante. Cu toate astea, nimic nu e mai important decât să ai o mașină pe care știi sigur că o poți găsi în fața blocului a doua zi de dimineață. 

   Cum trebuie să fie o alarmă auto bună? Păi, în primul rând, trebuie să fie de calitate, ca de exemplu cea de mai jos care se poate găsi pe car-sound.ro și arată așa:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ți părerea (fie ea și-n contradictoriu cu a mea), dar fă-o cu bun simț!