Translate Le Moustache

marți, 18 decembrie 2012

Wall-E despre Laboratorul Verde al Reciclării

     Hell-O! Numele meu este Wall-E. Majoritatea dintre voi mă cunoașteți din filmul pe care l-au făcut americanii special pentru mine, film din care omenirea ar fi trebuit să priceapă ceva... filmul din care omenirea n-a priceput nimic. Tot ce au înțeles a fost faptul că eu o caut pe Eve și că la un moment dat o și găsesc. Aaah, da! Și ce altceva au mai înțeles? Faptul că în lumea în care trăiesc eu, toată lumea-i supraponderală, deși nimeni nu se întreabă de ce e supraponderală...

     Tocmai din acest motiv, eu, Wall-E, am decis să vă mai dau o șansă, dacă din filmul meu n-ați priceput o boabă. În ce constă șansa? În următoarea informație ce vizează Laboratorul Verde al Reciclării, campanie EcoRom Ambalaje! Nu, se se desfășoară chiar în toată lumea, ci doar în România (și nici acolo în toate orașele: București, Pitești, Târgoviște, Ploiești, Slobozia, Constanța, Tulcea, Focșani, Iași, Roman, Bacău, Sfântu Gheorghe, Brașov, Târgu Mureș, Mediaș, Sibiu, Cluj Napoca, Zalău, Baia Mare, Satu Mare, Arad, Deva, Târgu Jiu, Craiova, Alexandria) însă, de la campaniile de întindere mică-medie încep adevăratele revoluții de talie mondială (iar când zic ,,revoluții”, nu mă refer la cele de factură negativă câtuși de puțin). Îndemnați-vă copiii să ia parte la această campanie, pentru că ei sunt viitorul nostru! 5000 de elevi și 52 școli au fost și vor fi instruite!

     De ce e importantă colectarea selectivă, ați putea întreba! Ei, bine, dragii mei umanoizi, tocmai pentru ca să nu ajungeți în situația de-a trăi pe o navetă spațială (ăia care veți avea și norocul ăsta) și să vă transformați încet dar sigur în niște organisme ce nu diferă cu mult celor pluricelulare. 

  Și, ca să înțeleagă toată lumea despre ce e vorba, iată! Mi-am făcut o poză cu cei de la ColecteazăSelectiv.Ro! Împreună cu Blogal Initiative, susțin campania cu fiecare integrat al corpului meu metalic!

CLICK PE IMAGINE PENTRU A MĂRI!

2 comentarii:

Spune-ți părerea (fie ea și-n contradictoriu cu a mea), dar fă-o cu bun simț!