Translate Le Moustache

marți, 18 decembrie 2012

Povestea Blugilor Negri Strâmți

       A fost odată ca niciodată, pentru că dacă n-ar fi fost, nu s-ar mai fi povestit, o pereche de Blugi Negri Strâmți. Și ce fericiți mai erau Blugii ăia, pentru că stăpâna lor îi îmbrăca toată ziua-bună-ziua. Momentul cel mai fericit din viața Blugilor Negri Strâmți s-a petrecut atunci când stăpâna lor a mai achiziționat o pareche de Blugi Negri Strâmți pentru a ușura misiunea primei perechi. Atât de bine înțelegeau ei cu toții că lucrurile nici nu puteau! În Regatul Ascultătorilor de Rock totul era perfect! Cele două perechi de Blugi Negri Strâmți se înțelegeau de minune cu perechea de Bocanci de Armată și Tricourile Negre. 

      Însă, toată această fericire avea să se termine în momentul în care Blugii Negrii Strâmți aveau moară de bătrânețe, moment la care o mare tristețe s-a abătut asupra Regatului Ascultătorilor de Rock. Bocancii de Armată și Trcicourile Negre se simțeau tare-tare triști din acestă pricină. Orice sfârșit de regat este o ocazie extrem de tristă... Așa că, Bocancii de Armată și Tricourile Negre și-au unit forțele și s-au gândit să adopte noi Blugi Negri Strâmți, care să facă echipa perfectă cu ei, reconstruind, astfel Regatul Ascultătorilor de Rock.

      Muuult au căutat ei Blugii Negri Strâmți perfecți, care să se asorteze întocmai, până într-o zi când, intrând pe SuperJeans.ro, Bocancii de Armată și Tricourile Negre găsiră și comandară ,,match-made-from-Heaven”, perechea de Blugi Cheap Monday Tight Very Stretch. Începând cu acea zi, Regatul Ascultătorilor de Rock își recăpătă strălucirea și fericirea vestimentară de altă dată, Regina Iulia devenind și ea extrem de fericită și mult mai încrezătoare în sine (este știut faptul că hainele potrivite au darul de a-ți reda măcar o parte  din încrederea în sine de odihinioară). 

Iată și o ilustrare a fericirii din regat și-a potrivirii dintre cele trei personaje ale povestirii noastre:




Am încălecat pe-un stativ și-am scris postarea pentru Blogal Initiative


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ți părerea (fie ea și-n contradictoriu cu a mea), dar fă-o cu bun simț!