Translate Le Moustache

miercuri, 8 august 2012

Primul smartphone dual-sim din Europa!

Și, am zis că-i românesc? Da, e de la Allview și se lansează astăzi, pentru deliciul împătimiților de gadget-uri și mai ales de telefoane mobile de ultimă generație. Pentru cine e curios să vadă cum arată un așa telefon înainte să citească despre ceea ce știe să facă, iată-l! În toată splendoarea lui, Allview P4 Alldro!

Nu, nu stă cu spatele, ci pur și simplu vă arată că design-ul e mai mult decât elegant și se potrivește cu orice buzunar, fie că vorbim de cei cărora le place eleganță, ori de cei mai sportivi dintre noi. Acestea fiind spuse și remarcând design-ul absolut excepțional al acestui telefon românesc, îmi închipui că e destul de ușor de ținut în mână, dar și în buzunar, având niște dimensiuni absolut fantastice, mai exact de 9,8 mm grosime și o greutate (mult spus ,,greutate”) de 118 grame. Design, după cum se vede, slim. Iar dacă este să mă refer strict la ecranul, care este unul Super Amoled, pot spune că are dimensiunile de 4,3 inch
Iar când am zis dual-sim, am zis că smartphone-ul ăsta e dual-sim, firește că m-am gândit și la faptul că uneori putem încurca sim-urile între ele și nu se știe ce borcane ce nu ar trebui încurcate... Eh, știți voi! Dar, există sim management, care dă fiecărui sim o culoare diferită, astfel, să nu fim tentați să le confuzăm între ele. Același lucru se aplică și la internet, care merge accesat de pe ce cartelă dorim noi, astfel, să nu facem costuri suplimentare acolo unde nu ne dorim. 
Camera foto este una dintre cele mai bune zece camere ale pieței, ea având autofocus model OV8830, de 8mp și posibilitatea de a face HDR-uri, în consecință, calitatea fotografiei este ieșită din parametrii normali cunoscuți pentru camere foto. Chiar și atunci când vorbim despre funcția de filmare, lucrurile stau la fel de bine, Allview P4 Alldro având capacitatea de a filma în mod HD, dar realizând o treabă destul de bună și pe timpde noapte, având incorporat blitz intern.

Astfel, conluziile sunt clare, România nu mai de mult țara în care nu se întâmplă nimic. Ba chiar din contră, acum avem smartphone-uri cu sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich, cu procesor Cortex A9 de 1 GHz și memorie internă de 4GB. E dual-sim și se numește Allview P4 Alldro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ți părerea (fie ea și-n contradictoriu cu a mea), dar fă-o cu bun simț!