Translate Le Moustache

miercuri, 1 august 2012

Cu si despre hainele online


                                                                        
               

              Cumparaturile de haine in secolul XXI

                Ne aflam in secolul vitezei, unde tehnologia se dezvolta in paralel cu gandirea umana, iar dorinta noastra tot mai acuta este de a achizitiona diverse produse in conditii cat mai comode, lipsite de stres  si diverse presiuni ale mediului exterior. Apreciem calitatea, dar am alege mereu  ceva ieftin, accesibil buzunarului nostru. In general, nu putem sa realizam acest deziderat, deoarece hainele renumite pentru calitatea lor si modul in care sunt impecabil croite presupun achitarea unui pret destul de mare, pe care, nu multi dintre noi si-l pot permite. Daca optam pentru elemente vestimentare cat mai ieftine, acestea se dovedesc de obicei a fi de o calitate mai scazuta decat ne asteptam.

                Informatii cu privire la achizitionarea online a hainelor

                Trebuie sa profitam de aceasta dezvoltare la nivel mondial, iar internetul de aceasta data ne ofera solutia ideala pentru a realiza un balans intre interesele producatorului si cele ale cumparatorului, fara ca niciunul dintre acestia sa fie lezat sau sa iasa cumva in pierdere. Solutia este achiztionarea de haine online, la preturi accesibile a unor produse care pe piata (in magazinele reprezentante), in general, pot fi chiar si cu inca jumatate din valoarea produsului mai mari. Astfel, sunteti scutiti de taxele pe care magazinele le impun, aveti siguranta ca va veti gasi modelul si marimea pe care le cautati, iar produsele va vor fi livrate in cel mai scurt timp posibil. Aceasta alternativa este una extraordinara pentru cei care nu au timp de pierdut pentru sesiunile obositoare de shopping din malluri, sau pur si simplu pentru cei care nu au destula rabdare pentru a proba diverse piese vestimentare. Bineinteles ca, ne-am dori ca aceasta alternativa sa presupuna idealul, insa, exista un mic incovenient si anume faptul ca nu puteti proba haina pe care ati ales sa o cumparati. Fie ca sunt incaltari sau sunt haine propriu-zise, exista aceasta mare problema a marimilor, iar, in ciuda faptului ca ne cunoastem corpul si masurile exacte, de multe ori ne confruntam cu probleme. In functie de modelul pentru care optati, asa variaza si marimea. Sfatul nostru este ca atunci cand preferati sa intrati in posesia unor haine online, incercati sa cautati un tabel cu masuri care va este oferit de acel site. Asa, va va fi mult mai usor sa stiti daca ati ales marimea potrivita, iar restul problemei se va rezolva de la sine.

                Doamnele si domnisoarele sunt tot mai pasionate de shopping online

                Serviciile ce presupun vanzarea hainelor online, se perfectioneaza pe zi ce trece, astfel incat dumneavoastra nu trebuie decat sa dati comanda si sa optati pentru una dintre modalitate de realizare a platii. Dupa ce acesti pasi sunt indepliniti, comanda dumneavoastra va fi preluata de operatorii site-ului de pe care ati realizat comanda, iar produsele ajung de obicei la destinatie, in termen de cel mult trei zile lucratoare. Totusi, trebuie avuta in vedere si siguranta, iar prin aceasta intelegem site-ul de pe care dumneavoastra va alegeti hainele. Nu va grabiti, si studiati bine piata intrucat veti vedea ca pretul unui produs variaza de la site la site, modalitatea prin care cei care va ofera aceste produse isi realizeaza castigurile. Interesati-va inainte de unde cumparati si cum cumparati, deoarece s-au mai intamplat si cazuri in care plata s-a realizat, iar produsele nu au mai fost trimise, iar cumparatorul si-a pierdut banii investiti, sau, in locul hainelor care fusesera comandate, erau impachetate si trimise diverse obiecte fara valoare ce aveau ca principal scop atingerea greutatii coletului care ar fi trebuit trimis in conditii normale si legale.

                Achizitionarea de haine online este placuta si comoda pentru multi dintre noi, insa, presupune si aceste riscuri pe care trebuie sa le aveti in mod obligatoriu in vedere. Daca nu sunteti siguri de originalitatea produselor achizitionate, sau aveti dubii daca acel colet va mai ajunge la adresa dumneavoastra, noi va recomandam sa optati pentru clasicul shopping. Acesta va ofera siguranta, iar daca sunteti si amatori ai sportului si ai miscarii puteti percepe aceasta activitate drept un sport. S-a dovedit stiintific ca sesiunile de shopping contribuie la arderea caloriilor, de care, mai ales doamnele si domnisoarele se tem atat de tare.
                Dumneavoastra sunteti finantatorul unei astfel de investitii, dumneavoastra alegeti modalitatea in care preferati sa cumparati!

Un comentariu:

Spune-ți părerea (fie ea și-n contradictoriu cu a mea), dar fă-o cu bun simț!