Translate Le Moustache

marți, 8 ianuarie 2013

Despre mașini în general. Mașina visurilor mele

      Nu știu mai nimic despre mașini, impozit auto sau alte alea. Poate nu m-a pasionat subiectul prea tare până acum, tocmai pentru că nu am carnet. Habar nu am de nimic. M-ai putea numi ignorantă în ale domeniului sau poate mai rău. Eu sunt sinceră, habar nu am de nimic, atunci când vine vorba de automobile și ceea ce le înconjoară. Da, poate, undeva în sinea mea mi-aș fi dorit să știu mai multe, însă, realitatea stă cumva altfel. Cu toate astea, nu înseamnă că nu sunt dispusă să învăț.

      Singura mea șansă să mai prind una-două chestii despre automobile ar fi dacă aș intra pe un site auto. Ce fel de site site auto? Firește că din acela ce conține toate informațiile felurite cu și despre mașini. Nu de alta, dar la câta multitudine de site-uri de gen există în zilele noastre, informațiile trebuiesc alese cu grijă și de acolo de unde trebuie. 

      În altă ordine de idei, până să învăț eu care e faza cu inpozitele auto, reparări auto, crash test-uri și alte nebunii, trebuie mai întâi să-mi iau carnetul. Ăla e primul pas; al doilea fiind studiatul detaliilor. Dar, până ce oricare din astea două chestii să se întâmple, am să mă limitez în a admira mașini. Și, hai să fim serioși, they dont make them like in 1938, no more! La ce mă refer? La minunăția asta de Alpha Romeo. Da, seamănă cu mașina lui Batman, da, aș conduce-o - dacă mi-aș permite-o și dacă aș și ști s-o conduc și să-i țin piept. 



2 comentarii:

  1. Buna! Daca ma ajuti cu o postare pe blogul tau iti dau domeniu .info si banner pe blogul meu! Detalii gasesti in ultima mea postare! Asept un raspuns de la tine, sper eu pozitiv ;)
    Iti doresc o zi placuta in continuare,
    Vlad

    RăspundețiȘtergere

Spune-ți părerea (fie ea și-n contradictoriu cu a mea), dar fă-o cu bun simț!