Translate Le Moustache

miercuri, 8 mai 2013

Fotograful de nuntă de la Bitzaphotography.ro


   Am un prieten destul de bun, pe numele lui Dan. Omul are ca pasiune fotografia, ca și mine de altfel. Într-o oarecare măsură, nu știu cum am făcut, dar m-am apropiat numai de oameni care au aceași pasiune cu mine. Bine, că nu sunt eu fotograf nunta, ca el, însă, fotografia, indiferent ce haină comercială sau nu, ar îmbrăca ea, tot aia e, tot în parametrii ăia se rezumă. Când îți faci un amic care să aibă aceași pasiune cu a ta, ai ce discuta cu el, în mod sigur. 

   Eu nu am mers niciodată pe latura asta comercială a fotografie. Poate pentru că sunt prea leneșă. De fapt, nu poate, ci în mod sigur sunt prea leneșă pentru o astfel de activitate. Însă, sunt mulți, asemenea lui Dan, cei care se ocupă cu așa ceva. Mulți sunt, dar foarte puțini reușesc cu adevărat să facă treaba bine. În zilele noastre, oricine are o cameră foto, crede că l-a apucat pe Dumnezeu de picior și că se poate numi profesionist sau, chiar mai rău, artist.

   Un fotograf de nunta trebuie sa fie de amândouă ! Și un artist, dar și un profesionit. Un om care să-ți anticipeze fiecare mișcare, să știe ce să ceară de la tine dar și de la sine. Fotografia de nuntă este o combinație dintre cele două noțiuni. Fotograful de nunta trebuie să fie un om care să știe să combine dorințele oamenilor cu detaliile tehnice și propria imaginație, și să ajungă la un consens. 

  De ce am povestit toate astea? Pentru că astfel este amicul meu, Dan, de la Bitzaphotography.ro! Un om dedicat, pasionat și tipicar (pentru că, în fotografia de nuntă, este mai mult decât necesar să fii tipicar, să dai atenție la detalii). Dacă aș fi mai puțin leneșă decât sunt, și poate mai puțin boemă, poate că aș reușii să fiu la același nivel, însă nu sunt. Tocmai de aia, să dăm Cezarului, ce e al Cezarului! 

fotograf nunta bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ți părerea (fie ea și-n contradictoriu cu a mea), dar fă-o cu bun simț!