Translate Le Moustache

marți, 2 aprilie 2013

Bijuterii faine de la CrystalGlamour.ro

   Nu am fost mereu fana bijuteriilor cu zwarovski, insa, recunosc cu mana pe inima ca au inceput sa mi se schimbe gusturile. Mai ales de cand am constatat ca nu e musai ca articolul respectiv de bijuterie sa fie de prost gust. Cred ca am fost influentata de faptul ca multi bijutieri alegeau pur si simplu sa-si bata joc de asa zisele lor creatii si astfel, dadeau nastere unor pareri in mintea oamenilor ca mine. Bijuteriile cu zwarovski pot si chiar frumoase! Pe cuvant de om super mofturos! Bijuteriile cu zwarovski pot fi asortate diferitor tinute, fie ca vorbim de cele clasice, sobre, dar si celor casual. Fireste, niciodata nu vom asocia astfel de bijuterii cu o tinuta sporty, insa, ocaziile in care ele pot fi purtate sunt destul de variate chiar si in aceste conditii. 

   Acestea fiind spuse, am sa va arat cateva produse care mi-au atras atentia si pe care le-as purta, le-as face cadou sau le-as recomanda celor ce ma citesc. In primul rand mi-au atras atentia acesti cercei cu cristale zwarovski si rodiu sunt mai mult decat adorabili. Exact ca cei din imaginea de mai jos: 



   Cerceii se gasesc la CrystalGlamour.ro pe site si, pe langa faptul ca sunt extra super mega draguti, mai sunt si destul de ieftini, perfecti pentru a fi facuti cadou. Fireste, reusesti sa ii faci cadou doar daca te poti stapani sa nu-i pastrezi pentru tine! Sunt absolut perfecti pentru iubitorii de animale dar si pentru cei ce trebuiesc convinsi in sensul asta. Glumea, fireste! Cu asa cercei draguti, nu ai nevoie de convingere din niciun punct de vedere. Cine e interesat sa stie mai multe detalii despre compozitie, pret, livrare, etc, este liber sa acceseze site-ul Crystal Glamour, locul unde va afla toate informatiile de care are nevoie! Pana atunci, va urez tututor o primavara frumoasa! 

Un comentariu:

  1. Am adaugat link catre blogul tau in blog-roll la mine. Have a beautiful day and keep on writing!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ți părerea (fie ea și-n contradictoriu cu a mea), dar fă-o cu bun simț!