Translate Le Moustache

marți, 19 februarie 2013

Vine, vine primăvara

         Azi a fost prima zi frumoasă de primăvară în care eu mă îmbrăcasem mult prea gros pentru secolul ăsta. Prima zi de primăvară în care chiar am simțit că e primăvară. Nu degeaba martie e după colț și ne face din ce în ce mai prietenoasă cu mâna. Nu degeaba soarele încălzește frumos și nu degeba ghiocei stau să mijească și ei un zâmbet frumos. Vine, vine, primăvara!

    Eh, dar odată cu primăvara, iată că vine și nevoia de-a ne schimba garderoba. Ce haine îmbrăcăm? Eh, cum, ce haine? Dăm o raită prin magazinele virtuale (pentru că, așa e mai simplu, așa e mai comod). Ce observăm în magazinele de haine online? Ei bine, observăm că în 2013 moda e pentru toată lumea. Dacă în anumiți ani, puteai să-ți achiziționezi rochii dama doar dacă rochiile respective te avantajau ca model sau ca și gust, acum ai de unde alege. Tocmai pentru că asta înseamnă evoluția, modernismul: să dea șanse tuturor de a-și găsi hainele care să se potrivească cu stilul sau conformația sa. 

    În consecință, primăvara 2013 se anunță frumoasă-frumoasă de tot! Primăvara 2013 se anunță plină de culoare sau în tonuri de alb-negru. Depinde cum te ,,coafează”, depinde cum te prinde!

Mie îmi plac următoarele două:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ți părerea (fie ea și-n contradictoriu cu a mea), dar fă-o cu bun simț!