Translate Le Moustache

luni, 2 aprilie 2012

Celulele Stem - o nouă descoperire ce rezoluționează medicina!


Așa cum spune și titlul, acest articol se învârte în jurul sănătății. Fără sănătate nu mai faci nimic în ziua de azi. Degeaba ai chef, dorință ți ambiție, dacă nu ești sănătos. Degeaba vrei, dacă n-ai cu ce - cu alte cuvinte. Uite exact din motivul acesta, descoperirea celulelor stem a resprezentat o adevărată fericire pentru medicina mondială. Boli ce nu-și cunoșteau până acum leacul, dintr-o dată ș-i l-au putut găsi. 

Iar asta cu ajutorul noțiunii de recoltare celule stem. Iată cum trei cuvinte și mult studiu în ale medicinei pot transforma viața într-un mediu mult mai ușor de suportat. Aproape că e de domeniul fantasticului. Iar acum, că tot s-a deșteptat lumea, există și bănci de recoltare stem de care putem benefia cu toții. De la mic la mare.

Pot chiar să mă avânt în afirmații și să zic că recoltarea de celule stem este o adevărată revoluție, iar de aici, limita este cerul, pentru că, sunt de părere că ăsta este doar un prim pas spre descoperirea a noi și noi metode de vindecare a bolilor haine. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ți părerea (fie ea și-n contradictoriu cu a mea), dar fă-o cu bun simț!